Με το δεξί ο Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη

15:13 | 20/09/2019

Ο πιλότος της Red Bull ήταν ο ταχύτερος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ενώ έξοδο από την πίστα με ζημιά στο μονοθέσιο είχε ο Βαλτέρι Μπότας. 

Πολύ καλά για τον Μαξ Φερστάπεν ξεκινά το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος από όλους στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και άφησε πίσω του τον Σεμπάστιαν Φέτελ που έφτασε στη δεύτερη θέση. Τρίτος ο Λιούις Χάμιλτον, τέταρτος ο Βαλτέρι Μπότας, πέμπτος ο Άλεξ Άλμπον και Χούλκενμπεργκ, Σάινθ, Νόρις, Κβίατ και Γκασλί βρέθηκαν στη δεκάδα. 

Ο Βαλτέρι Μπότας είχε έξοδο από την πίστα και προκάλεσε κόκκινη σημαία διάρκειας δέκα περίπου λεπτών, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ είχε ένα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων της Ferrari του και βγήκε νωρίς από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, χωρίς να προλαβαίνει να επιστρέψει. Το μονοθέσιο του Μπότας είχε αρκετές ζημιές, ο ίδιος όμως ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Παρακάτω τα αποτελέσματα από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Σιγκαπούρη: 

for.jpg#asset:129707

πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.