Με το δικό του… στυλ και πάλι

08:26 | 03/09/2018

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει απόψε (21.30) το παιχνίδι του στο Αγρίνιο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκεται στις… επάλξεις για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, φιλοξενείται από τους «κυανοκίτρινους» και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την πρεμιέρα.

Στη Ν. Σμύρνη οι «ασπρόμαυροι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας και φυσικά θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν αήττητοι και να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους. Η εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο ήταν «διδακτική», αφού στον Όμιλο είδαν τα καλά, μα και τα άσχημά τους… Θέλουν, επομένως, να παρουσιάσουν βελτιωμένο «πρόσωπο» στην αναμέτρηση με το σύνολο του Τραϊνού Δέλλα, ώστε να στεφθεί με επιτυχία άλλη μία αποστολή τους.

Το ζητούμενο, δηλαδή, είναι να κάνουν και πάλι το δικό τους παιχνίδι και μέσα από το πλάνο τους να φτάσουν στο στόχο τους. Στην ομάδα του Ηρακλείου γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει η συνάντηση, ωστόσο μελέτησαν αρκετά τον αντίπαλο τους και είναι έτοιμοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο έμπειρος τεχνικός, βέβαια, δε θα έχει ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Οικονόμου υπέστη διάστρεμμα και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ ο Μιχόγεβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας και δεν υπολογίζεται.

Το παιχνίδι του Αγρινίου θα «σφυρίξει» ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα, ο οποίος θα έχει βοηθούς του τον Δίπλαρη (Καρδίτσας) και τον Κωνσταντίνου (Πρέβεζας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.