Με τον… αέρα του Βέρα

11:04 | 03/02/2019

Ο ΟΦΗ υποδέχεται (15.00, Capitano.gr) την Ξάνθη και θέλει μόνο νίκη στο ντεμπούτο των Βέρα-Ίσις στον πάγκο του

Το σύνθημα «αέρα, αέρα έρχεται ο Βέρα» θα δονήσει την ατμόσφαιρα το μεσημέρι και πάλι στο «Γεντί Κουλέ», μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες. Το δίδυμο από τη Χιλή, που τόσο αγαπήθηκε, επέστρεψε στον Όμιλο και ξεκινάει τη δεύτερη θητεία του στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο Χάιμε Βέρα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» και στο πλευρό του, ως άμεσο συνεργάτη, θα έχει τον Αλεχάνδρο Ίσις. Μπορεί να βρίσκονται λίγες ημέρες στην Ελλάδα και να μη γνωρίζουν καλά ακόμη την ομάδα, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να την καθοδηγήσουν στην αναμέτρηση κόντρα στους ακρίτες, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για τον ΟΦΗ και σίγουρα η παρουσία τους εντός αγωνιστικού χώρου αναμένεται να δώσει άλλη ψυχολογία τόσο στους παίκτες, όσο κυρίως στον κόσμο, που θα τους αποθεώσει στη μεγάλη επιστροφή τους.

Στον Όμιλο ξέρουν καλά ότι τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν και έτσι το… αυτονόητο ζητούμενο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Μια επιτυχία κόντρα στην Ξάνθη θα προσφέρει επιπλέον και ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ηρακλείου έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της και κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, ώστε να φτάσει στη νίκη, η οποία θα δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ο αντίπαλος πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη μέση της γενικής κατάταξης, αλλά αυτό δε διαφοροποιεί το στόχο των «ασπρόμαυρων».

Ο Βέρα έχει δύο απουσίες, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του. Συγκεκριμένα, ο Κουτσιανικούλης είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το δελτίο του Βαζ δεν είναι έτοιμος. Στον αντίποδα, ο Σακόρ μπήκε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι ορίστηκε να «σφυρίξει» ο Παπαπέτρου (Αθηνών) και βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής) και Παλαμίδας (Λακωνίας), ενώ 4ος ορίστηκε ο Καραντώνης (Ημαθίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε η νέα εποχή

«Πρώτη» για Βέρα και μεταγραφές - δείτε φωτογραφίες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.