Με τους ίδιους απόντες «πετάει» για Περιστέρι

12:33 | 09/01/2021

Η αποστολή του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο ΟΦΗ παίζει την Κυριακή (17:15) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και το πρωί του Σαββάτου πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το ταξίδι στην Αθήνα, ενώ έγινε γνωστή και η αποστολή.

Ο ΟΦΗ έχει πάλι απουσίες, αλλά αυτή τη φορά έχει δύο σημαντικές επιστροφές. Η μία είναι του Γιώργου Σίμου, ο οποίος μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Αθήνα λόγω της γέννησης των διδύμων θα επιστρέψει κανονικά στον πάγκο. Η άλλη είναι του Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τον Παναιτωλικό και απουσίασε από το ματς με τη Λαμία και τώρα είναι ξανά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (9/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (10/1, 17:15) με τον Ατρόμητο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όπως ο Νίκος Μαρινάκης. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Felipe Souza και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία. Ο Ricardo Vaz έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Η αποστολή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Λαμία: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Από ποιο ματς θα απουσιάσει ο Βούρος

ΟΦΗ-Λαμία: Το τρίτο ημίχρονο στο LIVETALKS

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.