Με τρία στόπερ κόντρα στον Απόλλωνα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχτεί «γεμάτος» μεσοαμυντικά κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (17/09, 20.00-Capitano.gr).

Ο Όμιλος είναι πανέτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό του ματς, έπειτα από 13 χρόνια. Κόντρα στους Κύπριους θέλει να παρουσιαστεί στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο Γιώργος Σίμος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως έχει κατασταλάξει για τις επιλογές του, όσον αφορά στο πλάνο που θ’ ακολουθήσει η ομάδα του.

Όπως όλα δείχνουν, έτσι, ο 42χρονος τεχνικός επιλέγει την αλλαγή σχηματισμού, σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό, και θα παρατάξει το συγκρότημα του μ’ ένα ουσιαστικά 5-4-1.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον ίδιο σχηματισμό και σε κάποια ματς των πλέι οφ του περασμένου πρωταθλήματος, οπότε έχουν δουλέψει αρκετά πάνω σ’ αυτό το σύστημα.

Ο νεαρός προπονητής θέλει προφανώς να «θωρακίσει» το σύνολο του. Έχει, φυσικά, «διαβάσει» τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των «γαλανόλευκων» και πράττει αναλόγως.

Στον Όμιλο ξέρουν, βεβαίως, ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, προκειμένου να περάσουν και να συνεχίσουν το «ταξίδι» τους εκτός συνόρων.

Ο Βάτερμαν, έτσι, θα υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ και την πεντάδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα συνθέσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Ουές, Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς και Γιαννούλης.

Οι Στάικος, Μεγιάδο και Νέιρα θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα και το «καρέ» θα κληθεί να συμπληρώσει λογικά ένας εκ των Ναμπί και Σολίς. Στην κορυφή της επίθεσης, τέλος, θα χρησιμοποιηθεί ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόκληση είναι μπροστά: «Έχουμε τους καλύτερους παίκτες»

Χειρουργήθηκε ο Βαζ

Με χαμόγελα η τελευταία προπόνηση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.