Ο κίνδυνος για ΟΦΗ ενόψει Παναθηναϊκού

SMS
15:49 | 05/12/2018

Ο ΟΦΗ καλείται να σταματήσει να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά, γιατί ο Παναθηναϊκός… λατρεύει να σκοράρει τότε.

Κόντρα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα ο Όμιλος έχασε τις νίκες στο φινάλε. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο ματς απέναντι στην Λαμία την 6η αγωνιστική. Η ομάδα του Παπαδόπουλου, δηλαδή, δεν άντεξε μέχρι τέλους, αν και είχε προηγηθεί, και από τους συνολικά 9 βαθμούς που θα μπορούσε να πάρει, περιορίστηκε μόλις στους 2.

Την Κυριακή (09/12) στη συνάντηση με το «τριφύλλι» οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Απ’ τη μια δεν πρέπει να συνεχιστεί το άσχημο σερί των τελευταίων λεπτών, αφού υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε «θέμα», ανάλογο με αυτό των στημένων φάσεων.

Και από την άλλη πάλι, ο ΟΦΗ καλείται να επιδείξει απόλυτη συγκέντρωση έως το τελευταίο δευτερόλεπτο επειδή οι «πράσινοι» έχουν… έφεση στο σκοράρισμα λίγο πριν τη λήξη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, λόγω ίσως και του νεανικού της προφίλ, αγωνίζεται το… ίδιο σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός πως διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Super League με 21 τέρματα. 

Τα 14, μάλιστα, εξ’ αυτών τα έχει πετύχει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει 6 γκολ από το 88 και μετά! Σε Τρίπολη και «Κλ. Βικελίδης», άλλωστε, απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις.

Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ωστόσο η εικόνα του αντιπάλου στις προηγούμενες αναμετρήσεις του επιτάσσει υψηλό δείκτη αγωνιστικής αφοσίωσης και πειθαρχίας, προκειμένου να καταφέρει ο Όμιλος να επιστρέψει στις νίκες. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.