Μεγάλο αφιέρωμα της Bild στον Κώστα Κωνσταντινίδη

09:40 | 12/09/2019

Η γερμανική εφημερίδα Bild έκανε αφιέρωμα στον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Κώστα Κωνσταντινίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Όλιβερ Μπίερχοφ της Ελλάδας».

Το αφιέρωμα έγινε με αφορμή την νέα σελίδα του Κωνσταντινίδη στην Εθνική. Σε αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Το μικρό Λιχτενστάιν ντρόπιασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 με το 1-1 στην Ελλάδα. Το Euro 2020 χάθηκε για την Ελλάδα. Τώρα, ο πρώην παίκτης της Χέρτα θα προσπαθήσει να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή και να τη βοηθήσει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ο Έλληνας (38 συμμετοχές με την Εθνική του) ήταν βασικός στη χρυσή ομάδα της Χέρτα, η οποία το1999 έπαιξε στο Champions League με αντιπάλους μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Τσέλσι. Τώρα έχει νέα καθήκοντα στη χώρα του. Ο Κωνσταντινίδης υπέγραψε συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως τεχνικός διευθυντής. Είναι σχεδόν ο Όλιβερ Μπίερχοφ της Ελλάδας. Για τα επόμενα τρία χρόνια είναι υπεύθυνος για τη δομή όλων των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, από την U15 μέχρι τους άνδρες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.