Μεγιάδο-Φερέιρα: Δανεικοί… κι αγύριστοι

08:10 | 26/03/2019

Μιγκέλ Μεγιάδο και Φελίπε Σόουζα Φερέιρα έχουν φυσικά θέση και ρόλο στην… επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν αποτελούν δυστυχώς περιουσιακά στοιχεία του Ομίλου, αφού παίζουν στους «ασπρόμαυρους» με τη μορφή δανεισμού. Ο πρώτος από την Τσακαρίτα Τζούνιορς της πατρίδας του και ο δεύτερος από την Κουρίτσο Ουνίδο της Χιλής.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, πάντως, πρέπει να προχωρήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να συνεχίσουν αμφότεροι και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Βέρα, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, εξάλλου, έχουν αποδείξει ότι ανεβάζουν την ποιότητα του ΟΦΗ.

Ο Μεγιάδο για μεγάλο διάστημα της σεζόν αγωνιζόταν με αφόρητους πόνους, λόγω ενός «ύπουλου» τραυματισμού. Και τότε και τώρα, όμως, που είναι σαφώς καλύτερα, δείχνει πως... δεν αστειεύεται. Τρέχει, μαρκάρει ασταμάτητα και αποτελεί το «πίτμπουλ» του Ομίλου στη μεσαία γραμμή. Τέτοιο «κόφτη» δύσκολα θα βρουν ξανά οι «ασπρόμαυροι» και ο 25χρονος παίκτης πρέπει δεδομένα να συνεχίσει.

Για τον Φερέιρα, βέβαια, τι να πει κανείς; Ήρθε ως… βοηθητικός στον ΟΦΗ και πήρε στο άψε-σβήσε με την αξία του τη φανέλα του βασικού… σπίτι του. Περίπτωση «λαχείο» για την ομάδα του Ηρακλείου, με τους Βέρα και Ίσις να ξέρουν φυσικά από… πρώτο χέρι τι έφερναν μαζί τους στην Κρήτη, αφού τον είχαν και στην Κουρίτσο Ουνίδο.

Ταχυδυναμικός, γρήγορος, ο 21χρονος Βραζιλιάνος μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα για πλάκα. Το μόνο του ίσως ψεγάδι είναι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός που τον οδηγεί κάποιες στιγμές στο… κάτι παραπάνω.

Όπως και να’ χει, τόσο ο Μεγιάδο, όσο και ο Φερέιρα είναι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και ο ΟΦΗ δεν πρέπει να τους χάσει.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.