Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά, θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης»

09:40 | 26/05/2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί αποχώρησής του από την ΑΕΚ, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει έρθει αυτή η ώρα και να τονίζει πως η ομάδα του Αλμέιδα θα είναι πιο δυνατή τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μία μυθική σεζόν που την βρήκε να κατακτά και τους δύο εγχώριους τίτλους στην πρώτη σεζόν του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο και να πανηγυρίζει το πρώτο της νταμπλ έπειτα από το 1978, γεγονός που έστειλε στα ουράνια τον κόσμο της.

Τρισευτυχισμένος από τη έκβαση της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να θέλει μάλιστα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαψεύδει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και έκαναν λόγο για διάθεση αποχώρησής του.

Αυτό το έκανε μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα "LiveSport", όπου ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει η ώρα να φύγει ακόμα και να τονίζει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται εδώ για να καμαρώνει την ΑΕΚ που θα αγωνίζεται μάλιστα στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

"Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη.

Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να τελειώσει μιά και καλή τα σενάρια περί αποχώρησής του από την ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.