Μελισσανίδης: «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα»

17:17 | 27/03/2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν «καυστικός» στα όσα μεταξύ άλλων ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των «μεγάλων» με Μπαλτάκο και Μπένετ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στη σημερινή (27/3) συνάντηση των «μεγάλων» με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος».

Πάντως ήταν και ιδιαίτερα «καυστικός» καθώς μεταξύ άλλων είπε «ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα».

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ, πριν από την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε στο τέλος του 2016, καθώς σχολίασε χαρακτηριστικά το παράδειγμα εκείνων στις περιόδους των διοικήσεων Σαρρή - Γκιρτζίκη.

Κοσμάς: «Να αποκλειστούν όσοι διαιτητές έχουν μιλήσει με τον Κλάτενμπεργκ»

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως λίγο πριν το φινάλε της σύσκεψης ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναρωτήθηκε που είναι το κακό ώστε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να επικοινωνεί για λογαριασμό της Λίγκας με κάποιους διαιτητές που γνωρίζει, εφόσον τους παραπέμπει μετά να μιλήσουν με την ΕΠΟ αν είναι διαθέσιμοι ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να σφυρίξουν.

Aυτό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Γιώργου Κοσμά, διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αποχωρήσει εκείνη τη στιγμή, όπου και τόνισε πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ και ότι οι διαιτητές που έχουν μιλήσει μαζί του πρέπει να αποκλειστούν ως επιλογές για το πρωτάθλημα της χώρας μας.

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.