Μένει Λάτσιο ο Ιντσάγκι, πάει για... άλλα η Μίλαν

22:48 | 01/06/2019

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο της Λάτσιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η Μίλαν που είχε σε πρώτο πλάνο τον Ιταλό τεχνικό, αναζητά τον επόμενο υποψήφιο.

Μένει στην Λάτσιο ο Σιμόνε Ιντσάγκι και αφήνει στα... κρύα του λουτρού τη Μίλαν! 

Όπως αναφέρει η «Repubblica», ο Ιταλός τεχνικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, και εν τέλει βρέθηκε η «χρυσή» τομή. Οι δύο πλευρές θα συνεχίζουν να πορεύονται παρέα και συμφώνησαν να επεκταθεί η συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021. 

Ο Ιντσάγκι αποτελούσε σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα τον νούμερο ένα στόχο της Μίλαν για τον πάγκο της ομάδας και υπήρχε η ελπίδα πως ο 43χρονος τεχνικός θα αποχωρούσε από την Λάτσιο. Δεν έκανε, όμως το χατήρι των «ροσονέρι» και παραμένει στην Ρώμη, με την διοίκηση της Μίλαν να βγαίνει ουσιαστικά ξανά στην αγορά, αναζητώντας τον εκλεκτό που θα καθοδηγήσει τον σύλλογο στη νέα σεζόν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στη νέα συμφωνία μεταξύ της Λάτσιο και του Ιντσάγκι, αναμένεται να τοποθετηθεί ρήτρα και όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει το ποσό που επιθυμούν οι «λατσιάλι».

Πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.