Μένει στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο!

21:53 | 05/06/2019

Ο Αργεντινός θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα χρονιά τη φανέλα του ΟΦΗ!

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει θετικά η υπόθεση «Μεγιάδο» στον Όμιλο. Οι εξελίξεις είναι θετικές και, όπως όλα δείχνουν, ο «εξολοθρευτής» των «ασπρόμαυρων» θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ηρακλειώτικο σύλλογο και την ερχόμενη σεζόν.

Οι τελευταίες πληροφορίες, δηλαδή, αναφέρουν ότι θ’ ανανεωθεί ο δανεισμός του από την Τσακαρίτα Τζούνιορς για άλλη μία περίοδο, με τις δυο πλευρές να έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει γι’ αυτό.

Από τη στιγμή, έτσι, που η ομάδα του Μεγιάδο στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, το θέμα θα κλείσει οριστικά. Υπολογίζεται, μάλιστα, πως ακόμη και την Πέμπτη (07/06) θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και η σφοδρή επιθυμία του 26χρονου αμυντικού μέσου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει «δεθεί» αρκετά.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Όμιλος ολοκληρώνει ιδανικά μια δύσκολη υπόθεση, λόγω της υψηλής ρήτρας που είχε μπει (500.000) το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο Μεγιάδο θα παίξει και πάλι δανεικός, όμως του χρόνου ίσως οι συζητήσεις των δύο πλευρών για την αγορά του θα ξεκινήσουν με άλλα δεδομένα.

Η ουσία είναι, πάντως, ότι ο ΟΦΗ κρατάει στο δυναμικό του έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

«Ο ΟΦΗ θέλει το 50% του Φερέιρα, τελειώνει άμεσα το θέμα»

Επίσημο: Τέλος ο Στρέζος

Και επίσημα παρελθόν ο Φαζός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.