«Μένουμε σπίτι» και στον ΟΦΗ

20:00 | 14/03/2020

Σε υποχρεωτικό περιορισμό πλέον οι «ασπρόμαυροι», περιμένοντας εξελίξεις

Η απειλή του κορωνοϊού έφερε τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού η Super League αποφάσισε, όπως ήταν λογικό, να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ θ’ αντιμετώπιζε σήμερα τον Άρη, στην πρεμιέρα του στο μίνι πρωτάθλημα, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να συμβεί από τη στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά, ενώ έχουν ήδη καταγραφεί και 3 θάνατοι στην Ελλάδα.

Τα δεδομένα, μάλιστα, είναι πλέον ξεκάθαρα τόσο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, όσο και για τους υπόλοιπους.

Και αυτό γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να σταματήσουν οι προπονήσεις για όλες τις ομάδες μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει πως στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου… κατεβάζουν ρολά για σχεδόν δύο εβδομάδες ακόμη και φυσικά περιμένουν για τις εξελίξεις.

Στον ΟΦΗ, άλλωστε, ήταν απόλυτοι, όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Όταν, δηλαδή, τέθηκε ζήτημα αναστολής των πλέι οφ και των πλέι άουτ στο συνεταιρισμό, φανέρωσαν τις προθέσεις τους και τάχθηκαν υπέρ της διακοπής.

Ο Γιώργος Σίμος, εξάλλου, με δηλώσεις του στο OFI TV έκανε σαφές πως η υγεία των ανθρώπων αποτελεί προτεραιότητα για τον Όμιλο, οπότε η κίνηση για αναβολή ήταν σωστή.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, συν τοις άλλοις, έχει δείξει εξαιρετικά… αντανακλαστικά σε σημαντικά κοινωνικά θέματα και έχει προχωρήσει σε μία σειρά αξιέπαινων ενεργειών, κάτι που σημαίνει ότι δε θα έπραττε διαφορετικά μπροστά σ’ ένα τόσο σπουδαίο ζήτημα.

Ουδείς γνωρίζει πως θα γραφτεί το φινάλε της τρέχουσας σεζόν στο πρωτάθλημα, οπότε οι «ασπρόμαυροι» τηρούν στάση αναμονής, καθώς δεν έχουν πια και άλλες επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οριστικό: Δεν ξεκινάνε τα πλέι οφ

Το μήνυμα του Σίμου για τις εξελίξεις

38 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.