Μes que un... Μέσι

00:00 | 02/05/2019

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε δις και η Μπαρτσελόνα με το 3-0 επί της Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ στο 26' με τον Σουάρες, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά εφέτος στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με μία πολύ καλή φάση με τον Μανέ, πήραν την κατοχή στο β' μέρος, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την καταλανική ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα... χτύπησε σαν κόμπρα. Την ώρα που η Λίβερπουλ πίστευε ότι είχε τον έλεγχο του ματς, ήρθε το γκολ του Μέσι στο 75ο λεπτό να τη «σκοτώσει» και να δώσει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Στο 82ο ο Αργεντινός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 3-0 με εντυπωσιακό τρόπο. Λίγο αργότερα, η Λίβερπουλ... έχασε αυτό που δεν έχασε. Ο Φιρμίνο έκανε το πλασέ, ο Ράκιτιτς έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Αιγύπτιος από θέση βολής, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να αυξήσει τις ελπίδες της ομάδας του ενόψει ρεβάνς.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Βαλβέρδε έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, με αποτέλεσμα το 3-0 να μοιάζει... φτωχό κόντρα σε μία ομάδα που θα προσπαθήσει στη ρεβάνς να κάνει υπέρβαση και να φτάσει σε επική ανατροπή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.