​Μέσα Μοσκέρα και Μπάκιτς για τον Αστέρα

14:16 | 20/01/2023

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ είναι στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας πήρε τόσο τον Μοσκέρα όσο και τον Μπάκιτς στην αποστολή του ΟΦΗ για το σαββατιάτικο (17:00) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ».

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Διαμαντής και Νέιρα, ενώ εκτός έμεινε όπως αναμενόταν και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του ο Νίκος Μαρινάκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

εικόνα_Viber_2023-01-20_14-15-56-798.jpg#asset:431313

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:


Με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Harold Mosquera και Marko Bakic, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (21/1) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Bruce Kamau και Απόστολος Διαμαντής (τιμωρημένος) προπονήθηκαν κανονικά, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως οι Juan Neira, Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Mellado, Bakic, Dju, Guerrero, Dicko, Mosquera, Bifouma.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.