Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Ικανοποίηση για την προετοιμασία στο Ηράκλειο

SMS
13:02 | 05/03/2022

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων που πραγματοποιούν επίσκεψη στο Ηράκλειο, προκειμένου να εξετάσουν την πορεία των προετοιμασιών, έπειτα από την ανάληψη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αγώνες θα φιλοξενηθούν σε τρεις δήμους του νομού, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Τα μέλη της διεθνούς επιτροπής, μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, εξετάζουν από κοντά τους χώρους και τα σημεία όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, ενώ σε συσκέψεις συζητούν τις λεπτομέρειες για την άρτια διοργάνωση τους.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αναφερόμενος στη σημασία των αγώνων και στις δυνατότητες που έχει η Κρήτη και οι τρεις δήμοι Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, να διοργανώσουν επιτυχημένους αγώνες, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

"Δουλεύουμε προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα φέρει στο Ηράκλειο περισσότερους από 1500 αθλητές και χιλιάδες επισκέπτες", ανέφερε ο υφυπουργός.

Τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής επισκέπτονται σήμερα τα Μάλια του δήμου Χερσονήσου, το αλιευτικό καταφύγιο της Παντάνασσας στο δήμο Μαλεβιζίου και το κολυμβητήριο Ηρακλείου, όπου θα δουν από κοντά τους χώρους όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Οι επισκέψεις αυτές θα συνοδευτούν από αντίστοιχες συσκέψεις".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.