Μετά τη νίκη, όλη η ομάδα πήγε στο νοσοκομείο για τον Μιχαΐλοβιτς

13:50 | 16/09/2019

Συγκινητικές στιγμές μετά την απίστευτη ανατροπή επί της Μπρέσια, με τους παίκτες να φωνάζουν συνθήματα και τον Σέρβο να απαντά με χιούμορ: «Ηρθατε να με ζαλίσετε»

Το ποδόσφαιρο παραδίδει μερικές φορές απίστευτα μαθήματα ζωής! Η Μπολόνια πήγε να αγωνιστεί στην Μπρέσια χωρίς τον τεχνικό της, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που δίνει μάχη με τη λευχαιμία και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. «Μπορεί να μην είσαι στο γήπεδο, είναι όμως μαζί μας το πνεύμα σου» σχολίασε η επίσημη Μπολόνια πριν από τη σέντρα. Στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 3-1, αλλά οι παίκτες μίλησαν με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με βιντεοκλήση. Στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την απίστευτη ανατροπή και νίκησαν 3-4!

Επιστρέφοντας στην Μπολόνια, όλη η ομάδα με το λεωφορείο της αποστολής πήγε στο νοσοκομείο San't Orsola. Στον δρόμο, κάτω από το δωμάτιό του, μέσα στη νύχτα άρχισαν όλοι να τραγουδούν συνθήματα για τον αλενατόρε: «Dai Sinisa alè, alè».

Ο Σέρβος προπονητής βγήκε στο παράθυρο ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες του, χωρίς να χάσει  λεπτό το χιούμορ του: «Νικήσατε και ήρθατε να με... ζαλίσετε. Θα τα πούμε την Τετάρτη για τα λάθη σας» τους είπε και πρόσθεσε: «Πού θα πάτε να το γιορτάσετε; Ελάτε επάνω να ξαναδούμε το παιχνίδι!»

Τη φασαρία διέκοψε μια νοσοκόμα που ζήτησε να κάνουν ησυχία και οι ποδοσφαιριστές της Μπολόνια αποχώρησαν με τεράστια χαμόγελα...

πηγή: ethnos.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.