Μετά την Ολλανδία τα σπουδαία

20:25 | 27/07/2021

Η επιστροφή στη βάση ξεκαθαρίζει το… τοπίο για μία σειρά πραγμάτων στον ΟΦΗ.

Η σκληρή δουλειά στην Ολλανδία συνεχίζεται για τον Όμιλο, που έχει μπροστά του τα δύο σημαντικά τεστ απέναντι σε Άλκμααρ (28/07) και Ναϊμένγκεν (30/07).

Οι «ασπρόμαυροι» γυρίζουν το Σάββατο (31/07) στην Κρήτη, ώστε να γίνει και το τελικό μοντάρισμα της ομάδας από τον Νίκο Νιόπλια.

Η επιστροφή στο «σπίτι» σηματοδοτεί εξελίξεις στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Κατ’ αρχάς θα δρομολογηθούν τα… σπουδαία στα μεταγραφικά.

Οι επαφές, βεβαίως, των επικεφαλής είναι ασταμάτητες, αφού οι κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Στους ανθρώπους του ΟΦΗ σαφώς και αρέσουν τα… ξαφνικά χτυπήματα, μιας και συχνά-πυκνά… σκάνε από το πουθενά οι ανακοινώσεις.

Δεν πρέπει, δηλαδή, ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη σ’ αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται η ομάδα στο εξωτερικό να προκύψει κάτι ουσιαστικό, όμως εκτιμάται ότι οι προσθήκες που απομένουν, δε θα πραγματοποιηθούν τόσο άμεσα.

Από’ κει και πέρα, όταν το σύνολο του Νιόπλια βρεθεί και πάλι στο ΒΑΚ, θα ξεκαθαρίσει αν ξεκινήσει και νέο… κύμα αποχωρήσεων.

Δεν είναι απίθανό κάποιοι ποδοσφαιριστές να ειδοποιηθούν πως δε θα βρουν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, ώστε να φύγουν ή να συνεχίσουν κάπου αλλού την καριέρα τους με τη μορφή δανεισμού.

Το ρόστερ παραμένει αρκετά «βαρύ», οπότε ένα επιπλέον… λίφτινγκ ίσως και να είναι απαραίτητο, από τη στιγμή, μάλιστα, που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.

Εξακολουθούν, άλλωστε, να παραμένουν «ανοιχτές» οι υποθέσεις Φερέιρα και Γιάννου. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έρθει στα τέλη της εβδομάδας στην Ελλάδα, για να επιλέξει τον επόμενο «σταθμό» της πορεία του, μιας και δεν υπολογίζεται από τους «ασπρόμαυρους».

Όσον αφορά τον διεθνή φορ, βρίσκεται κι εκείνος σε αναζήτηση και αν προκύψει κάτι καλό, είναι δεδομένο ότι θα πει «αντίο» στον ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.