Μετά το Survivor σε απολογία ο Πιλίδης για τις δηλώσεις περί «στημένων»

SMS
18:23 | 13/01/2022

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πιλίδη στο Survivor, περί προσέγγισής του για να «στήσει» αγώνα σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, που αποφάσισε να βάλει στην άκρη -για λίγο- την καριέρα του για να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, μετά από ερώτηση του παρουσιαστή αν του ζητήθηκε στο παρελθόν να «στήσει» αγώνα του στην πάλη, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό Ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας έχει αποφασίσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις. Η αυτεπάγγελτη έρευνα δείχνει, αφενός την σοβαρότητα των δηλώσεών του, αφετέρου το γεγονός ότι στην ΕΦΙΠΗΔ είναι αποφασισμένοι να πατάξουν φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων.

Ο Γιώργος Πιλίδης, μετά την επιστροφή του από τον Αγιο Δομίνικο, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Αλλωστε αυτή την στιγμή παραμένει μετέωρο ποιος τον προσέγγισε και με ποιον τρόπο. Αυτό είναι που επιθυμεί και η Επιτροπή να διαλευκάνει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.