Μεταγραφές αεροδρομίου #not

SMS
19:47 | 07/01/2019

Από τον Κρίστοφερ Μπράουν στον Αντίλ Νάμπι.

Οι πρώτες μεταγραφές της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι γεμάτες... εκπλήξεις. Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε νωρίτερα την 4η της χειμερινή προσθήκη, και για 3η συνεχόμενη φορά στο άκουσμα μια μεταγραφής οι... δημοσιογράφοι ξεκίνησαν άμεσα το ''googlάρισμα'' για να βρουν τι εστί ''Αντίλ Νάμπι''. 

Πολλά έχουν αλλάξει από την έλευση Μπούση στον Όμιλο, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη και η μεταγραφική πολιτική. Όχι μεταγραφές από τον ίδιο μάνατζερ, ο χρόνος συμβολαίων των νέων δείχνει ''πίστη'' και σιγουριά, ενώ οι μεταγραφές πλέον ''κρύβονται'' σαν κόρη οφθαλμού. Μεταγραφές από Σκωτία, Ολλανδία, Σουηδία. Κοινό σημείο αναφοράς των Νάμπι - Πέρσον και Μπράουν είναι τα ''αδύναμα'' βιογραφικά τους. Πως λέμε ''μεταγραφές αεροδρομίου''; Ε, το αντίθετο ακριβώς. Δεδομένα πάντως, ότι κάποιος ή κάποιοι τους ποδοσφαιριστές του έχουν δει από κοντά και δεν έχουν αρκεστεί στις συστάσεις.

Αναρωτιέμαι τι θα ''ακούγονταν'' αν τις μεταγραφές αυτές δεν τις πρόκρινε ο Γιάννης Σαμαράς και οι συνεργάτες του, αλλά κάποιοι από τους προηγούμενους που είχαν τον τελευταίο λόγο στις προσθήκες. Η εμπιστοσύνη στη νέα διοίκηση είναι δεδομένη και πλέον όλοι περιμένουν να δουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη. 

Ο ΟΦΗ προσπαθεί άμεσα να βρει την ουσία ΚΑΙ μέσα από αυτές τις κινήσεις χωρίς να εντυπωσιάσει με λαμπερά ονόματα, που στο τέλος, ίσως, δεν θα θυμάται κανείς. Με όπλο τη γνώση και το scouting, η κρητική ομάδα κινείται την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με στόχο να του βγουν ''λαβράκια'' οι παίκτες που έχει αποκτήσει. Άραγε, θα βγει αυτός ο σχεδιασμός σε μια ομάδα που χρειάζεται άμεσα ποιοτική ενίσχυση; Οι απαντήσεις στο χορτάρι ...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.