Μεταγραφές και ανανεώσεις: Σε ποιο σημείο βρίσκεται ο ΟΦΗ

20:01 | 17/11/2023

Ο μεταγραφικός Ιανουάριος και τα συμβόλαια που λήγουν.

Στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ, ο Μηνάς Λυσάνδρου ρωτήθηκε και για τον μεταγραφικό Γενάρη, αλλά και τις συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

«Έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τις επεκτάσεις. Έχουμε την εμπειρία χειρισμών αυτών των καταστάσεων. Η διακοπή του Νοεμβρίου ήταν ένα ορόσημο για να κινηθεί η διαδικασία των συζητήσεων. Γενικά είμαστε σε έναν δρόμο που δεν το αφήνουμε στην τύχη του αλλά ούτε μας πιάνει πανικός. Ο ΟΦΗ και η κάθε ομάδα, μπορεί να κρατήσει όποιον θέλει να κρατήσει. Το ότι έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να κρατάμε αυτούς που θέλουμε ίσως έχει να κάνει με την θέση ρεαλιστικών στόχων. Γενικώς δεν έχουν χαθεί πολλοί μεταγραφικοί στόχοι», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Έχει ξεκινήσει η προεργασία για την μεταγραφική περίοδο και η δουλειά έχει να κάνει με την αξιολόγηση της κατάστασης όπως προκύπτει στην πορεία. Είναι σε ώριμο επίπεδο γιατί είμαστε σε μια συνεχή επικοινωνία καθώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.