Μεταγραφές τέλος!

20:16 | 12/09/2019

Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Η απόφαση ελήφθη… Ο Όμιλος δε θα προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και συνεχίζει όπως είναι, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Έτσι κι αλλιώς τα χρονιά περιθώρια είχαν ξεκινήσει να στενεύουν, αφού η αγορά των ελεύθερων παικτών κλείνει το Σάββατο (14/09).

Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου, έτσι, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποια προσθήκη ακόμη.

Οι «ασπρόμαυροι» έψαχναν κυρίως για άλλο έναν κεντρικό αμυντικό, ωστόσο οι κινήσεις ολοκληρώθηκαν και πλέον τα μεταγραφικά θα τους απασχολήσουν στο χειμερινό «παζάρι» και πάλι.

Μέχρι τότε, εξάλλου, το σύνολο του Σίμου θα έχει δώσει ένα… σοβαρό αριθμό αγώνων, οπότε θα φανεί αν  υπάρχουν κενά ή αν θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Το γεγονός, βέβαια, πως ο ΟΦΗ δε θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του, δεν αποτελεί φυσικά έκπληξη.

Εδώ και αρκετές ημέρες, εξάλλου, υπήρξε ενημέρωση πως ο Όμιλος θα αγόραζε παίκτη μονάχα αν ανταποκρινόταν στα όσα έψαχνε το τεχνικό επιτελείο και αν μπορούσε να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Έπειτα, έτσι, από ένα «σκανάρισμα» στην αγορά, δεν προέκυψε, όπως αποδείχτηκε, κάποια «ελκυστική» περίπτωση και δεν χρειάστηκε να γίνουν άλλες, πιο ουσιαστικές, κινήσεις.

Έτσι κι αλλιώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και αυτό αποδεικνύουν και τα πρώτα αποτελέσματα της νέας σεζόν.

Με την πλήρη ενσωμάτωση και του Κουτρουμπή, άλλωστε, ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα έχει μία πολύ καλή επιλογή για τα μετόπισθεν, όπου έμοιαζε να υπάρχει το σημαντικότερο «θέμα».

Το μεταγραφικό «μέτωπο», έτσι, «έκλεισε» για τον ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει, βεβαίως, την προσπάθεια του για την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νεότερα για την τελευταία προσθήκη

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.