Μετάλλια και επιτυχίες για το Αθλόπολις

12:38 | 16/09/2019

Το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου διεξήχθει στο Βουκουρέστι το World Cup Ju Jitsu U12, U14, U16-Balkan Open Ju Jitsu 2019.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1290 αθλητές , 38 ομάδες και 160 προπονητές.Το ηρακλειώτικο σωματείο Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις, με τον προπονητή Ζαϊμάκη Γιώργο συμμετείχε με 10 αθλητές στην ελληνική αποστολή.

Οι αθλητές Ζαϊμάκης Ιωάννης και Ντερ Ειρήνη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και ο Ζαϊμάκης Μάριος το χάλκινο στην κατήγορία τους στο World Cup. Ο Σηφάκης Μανώλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του στο Balkan Open.
Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ζαϊμάκη Μιχαήλ που προκρίθηκε δύο φορές στο μικρό τελικό και έχασε τα μετάλλια στο νήμα.Ο Καρουζάκης Μάνος και η Κουμπανάκη Πόπη τερμάτισαν πέμπτοι στις κατηγορίες τους.

Επίσης, εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη ήταν η παρουσία των Κανδύλα Στέλιο, Ψυλλάκη Σοφίας και του μικρού Παπαδάκη Δημήτρη. Τέλος την Ελλάδα και το Αθλόπολις εκπροσώπησε η πιστοποιημένη γραμματέας Μουστακάκη Μαρία, ενώ ο προπονήτης Ζαϊμάκης Γιώργος δήλωσε υπερήφανος και ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών και έτοιμος για τις νέες αθλητικές προκλήσεις που ακολουθούν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.