Μετεγγραφές και… αδειοδότηση στο επίκεντρο

08:20 | 19/06/2018

Η στασιμότητα που παρουσιάσθηκε τις τελευταίες ημέρες στα μετεγγραφικά θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, δεν θα συνεχισθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν τα επόμενα… «κτυπήματα».

Στην κρητική ομάδα όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν δεν βιάζονται για τις προσθήκες παικτών, καθώς υπάρχει ακόμα ο απαιτούμενος χρόνος προκειμένου να γίνουν έγκαιρα οι κινήσεις που απαιτούνται. Το ενδιαφέρον εστιάζεται αρχικά στις περιπτώσεις των Παύλου Κυριακίδη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Με τον πρώτο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό που στον ΟΦΗ περιμένουν να γεφυρωθεί από την πλευρά του παίκτη, ενώ για τον Δεληγιαννίδη αναμένεται η απόφασή του για το αν δεχθεί να έρθει στο Ηράκλειο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. 

Και για τις δύο αυτές περιπτώσεις οι άνθρωποι του Ομίλου περιμένουν να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, με τις ενδείξεις που έχουν να είναι θετικές. Παρόλα αυτά και για τις δύο περιπτώσεις, έχουν εναλλακτικές λύσεις, στην πιθανότητα που κάτι δεν πάει καλά και «χαλάσει» κάποια από τις δυο μετεγγραφές. 

Παράλληλα έχουν εντοπιστεί και οι στόχοι από τη ξένη αγορά, οι οποίες όμως δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα. Αντίθετα είναι σε «καλό δρόμο» οι συζητήσεις με επιθετικό, για τον οποίο προσώρας δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. 

Δεν είναι όμως μόνο τα μετεγγραφικά θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ, αλλά και αυτό της αδειοδότησης. Οι άνθρωποι του συλλόγου έστειλαν τα απαιτούμενα για τη χρονική στιγμή έγγραφα που χρειάζονται για τον φάκελο, τα οποία είναι καθαρά αθλητικά. Τα κριτήρια που αφορούν τις Ακαδημίες, αλλά και τις ομάδες υποδομής, τομείς στους οποίους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να συμπληρωθεί ο φάκελος και με τα αναγκαία για την αδειοδότηση οικονομικά στοιχεία, για τα οποία οι διοικούντες εργάζονται προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα, καιρό τώρα. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοίνωση της απόφασης από την αρμόδια επιτροπή για την τελική χορήγηση αδείας, στο τέλος Ιουνίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.