Μετρά παρόντες και απόντες…

19:48 | 16/04/2018

Τους παίκτες που θα μπορεί να υπολογίζει στον αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αλλά και αυτούς που δεν θα έχει στη διάθεσή του, «ξεκαθαρίζει» ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στον αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα αποχώρησαν τραυματίες οι Μαχαίρας και Βουό, με τον πρώτο να έχει υποστεί αιμάτωμα στο κουτουπιέ του ποδιού και μολονότι δεν έχει υποστεί κάταγμα, έχει οίδημα και πόνους οι οποίοι δεν θα του επιτρέψουν να είναι παρόντας στον αγώνα του Σαββάτου (21/4). Για το λόγο αυτό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από τις τέσσερις κίτρινες που συμπλήρωσε στον αγώνα με τη Δόξα. 

Ο Βουό από την άλλη έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και για το λόγο αυτό και έγινε αλλαγή την Κυριακή. Αμέσως μετά το ματς ξεκίνησε θεραπεία την οποία συνέχισε και τη Δευτέρα και από την Τρίτη (17/4) οπότε θα υποστεί σε νέες εξετάσεις, θα φανεί το αν θα μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα των Περιβολίων. 

Από αυτό το ματς δεδομένες είναι οι απουσίες του τιμωρημένο Ποτουρίδη και του τραυματία Μονιάκη, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί το αν θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση ο Μανόλης Παπαστεριανός. Στον αντίποδα των προβλημάτων είναι η επιστροφή του Λεάλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ παράλληλα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

«Συνεχίζουμε…»

Όπως δεν… πετούσε στα σύννεφα στις νίκες και στο απόλυτο σερί που είχε η ομάδα του, έτσι και τώρα που σταμάτησε αυτό, ο Νίκος Παπαδόπουλος κρατά χαμηλούς τόνους. Μιλώντας προς τους παίκτες του, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: «Συνεχίζουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το στόχο μας».

Η ομάδα παραμένει στην πρώτη θέση και «αγκαλιά» με την άνοδο, κάτι που δεν αλλάζει επειδή ήρθε μια ισοπαλία, σε μια έδρα όπου για οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα θεωρούνταν επιτυχία. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και στόχος δεν είναι άλλος, από το να έρθουν το ταχύτερο δυνατό οι δύο νίκες που χρειάζονται, προκειμένου (όπως δείχνουν τα πράγματα) θα φέρουν την ομάδα και μαθηματικά στη Super League. 

Χάνει Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Λαρ. ο Νάστος

Στη Δράμα και τον αγώνα με τη Δόξα, ο Ανέστης Νάστο, συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να απουσιάσει από δυο εκ των τεσσάρων αγώνων που ακολουθούν. Με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, οι αγώνες αυτοί θα είναι την 28η αγωνιστική με τον Παναιγιάλειο στο «Γεντί Κουλέ» και την 30η με τον Απόλλωνα Λάρισας, επίσης εντός έδρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.