«Μη βγάζουμε τα μάτια μας!»

08:20 | 24/09/2018

Η άποψη αναγνώστη του capitano.gr για την ήττα του ΟΦΗ στην Ξάνθη. - Στείλτε κι εσείς την άποψή σας.

Αδυνατώ να πιστέψω την εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά σε Αγρίνιο και Ξάνθη. Αδυνατώ να πιστέψω πως ο ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου παρατά τα παιχνίδια μόλις στραβώσουν. Το έκανε και με τον ΠΑΟΚ.

Το βαρύ 3-0 από την Ξάνθη πόνεσε γιατί ήταν ένα παιχνίδι που όλος ο κόσμος περίμενε τον ΟΦΗ να βγάλει τσαμπουκά. Να δούμε κάτι βρε αδερφέ. Και αυτό είναι που πονάει περισσότερο, ότι ο ΟΦΗ έγινε έρμαιο στην Ξάνθη. Σε μία ομάδα που δεν είχε νίκη μέχρι να παίξει με εμάς.

Είναι λίγο αστείο πάνω που πάνε να διορθωθούν τα διοικητικά, να μη μας απασχολούν αν πληρώθηκαν οι παίκτες και ποιος θα κάνει προσφυγή, η ομάδα να μη μπορεί να ορθοποδήσει αγωνιστικά. Πάνω που χτίζονται οι καλύτερες συνθήκες με τον Μπούση, δεν μπορούμε να σταυρώσουμε νίκη.

Λογικά, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσουμε και να πάρουμε τα πάνω μας. Αυτό θέλει η λογική, αλλά πώς θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα όταν βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδι μας τα χέρια.

Πάλι διαφορετική ενδεκάδα από τον Παπαδόπουλο, πάλι μία ομάδα νωθρή, που δεν φοβίζει τον αντίπαλο. Ας διορθωθούμε τώρα που είναι νωρίς για να μην τρέχουμε μετά. 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Π.Τ.

αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί και είναι άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.gr. Tα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.