«Μήνυμα» ετοιμότητας…

SMS
08:16 | 11/09/2018

Η… συνέπεια του Ανέστη Νάστου ήταν ένα από τα κέρδη του ΟΦΗ στο φιλικό κόντρα στον Πλατανιά.

Ο έμπειρος μέσος και αρχηγός των «ασπρόμαυρων» στο ματς με τους Χανιώτες είχε αρκετά «μεστή» παρουσία. Αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ και τα πήγε αρκετά καλά. Τήρησε με συνέπεια τα… καθήκοντα του και πήρε σίγουρα υψηλό βαθμό.

Μπορεί ο αντίπαλος να μην άσκησε πίεση στον ΟΦΗ στο ανασταλτικό κομμάτι, ωστόσο η εμφάνιση του 29χρονου παίκτη ήταν, αν μη τι άλλο, «πλημμυρισμένη» από σοβαρότητα και ουσία. Ο Νάστος, μάλιστα, έστειλε το μήνυμα του.

Ένα μήνυμα ετοιμότητας… Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Super League δε χρησιμοποιήθηκε και περιμένει για το φετινό ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία. Απέναντι στους «κόκκινους», βέβαια, έδειξε ότι βρίσκεται στις επάλξεις.

Και αν τελικά ο τραυματισμός του Μεγιάδο στον αστράγαλο του στερήσει τη συμμετοχή του απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να πλησιάζει η ώρα. Πρόκειται, εξάλλου, για ένα παιχνίδι «ειδικών συνθηκών», όσον αφορά στη δυσκολία του και στη δυναμική του αντιπάλου και ο ΟΦΗ μεσοαμυντικά θα χρειαστεί παίκτες με τα αγωνιστικά και πνευματικά… αντανακλαστικά του Νάστου.  

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.