Μητρόπαπας για Αναγέννηση: «Αυτό το 5/5 είναι προϊόν δουλειάς»

22:43 | 18/11/2022

Ο φόργουορντ της Αναγέννησης στις δηλώσεις του τόνισε ότι το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου είναι ένας παράγοντας που έχει παίξει ρόλο στο αήττητο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστάση Μητρόπαπα:

Για το ξεκίνημα της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου τη φετινή σεζόν: «Είναι ένα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Το να παραμένει μια ομάδα για 5 ματς αήττητη δεν είναι καθόλου εύκολο και η συνέχεια προμηνύεται ακόμα πιο δύσκολη. Αυτό το 5/5 είναι προϊόν δουλειάς, γιατί και το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες προσπαθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και λόγω του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, το οποίο συμβάλει στα θετικά αποτελέσματα».

Για τη φετινή ομάδα της Αναγέννησης: «Η ομάδα είναι νεοφώτιστη στις εθνικές κατηγορίες, αλλά από διοικητικής άποψης ήταν οργανωμένη εξ αρχής και κατάφερε να στελεχώσει την ομάδα με τα άτομα που απαιτούνται για μια πετυχημένη πορεία. Και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είναι καταρτισμένο και έτοιμο ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μια εθνικής κατηγορίας, αλλά έγιναν και προσθήκες παικτών που έχουν αγωνιστεί σε πολύ ψηλότερο επίπεδο και μπορούν μες στο γήπεδο να εφαρμόσουν πλήρως τις οδηγίες του προπονητή και να οδηγήσουν την ομάδα σ’ αυτό το σερί θετικών αποτελεσμάτων».

πηγή:basket.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.