Μητρόπουλος: «Έτσι θα έχουμε τύχη απέναντι στον Ηρακλή»

20:05 | 17/01/2020

​Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενήσει αύριο τον Ηρακλή, με στόχο την 7η σερί νίκη εντός έδρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports και διαδικτυακά από την ERT Play 4.

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για το αυριανό ματς, τονίζοντας πως η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική, ενώ σημείωσε τον τρόπο που θα έρθει η 7η συνεχόμενη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη». «Και στα δύο επόμενα παιχνίδια απαιτείται η νίκη. Σίγουρα η έδρα μας δίνει μεγάλη δύναμη. Είναι κομβικό το σημείο που έρχονται αυτά τα ματς και καλούμε τον κόσμο γιατί η παρουσία του θα είναι για μία ακόμα φορά καταλυτική.Τώρα, φυσικά, επικεντρωνόμαστε στο ματς απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος έχει γεμάτο ρόστερ με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ο αντίπαλος μας θέλει εξίσου τη νίκη γιατί έχουμε τις ίδιες νίκες και βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση.Έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια απέναντι στον Ηρακλή, αλλά θεωρώ πως δεν έχουν καμία σχέση με το αυριανό. Είμαστε αρκετά διαφορετική ομάδα.

Τα σημεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο είναι η καλή μας άμυνα, κρατώντας χαμηλά τους καλούς περιφερειακούς όπως τον Χάνλαν, τον Σούλερ και τον Ζάρα, αλλά και το inside game του Καββαδά. Αν αυτά μπορέσουμε να τα περιορίσουμε και είμαστε ώριμοι στις επιθετικές αποφάσεις μας εναντίον της άμυνας του Ηρακλή, θα έχουμε μεγάλη τύχη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.