Μητσοτάκης: «Αρση μέτρων, αλλά με προσοχή»

18:29 | 28/04/2020

Τέλος στα έγγραφα και τα sms από τις 4 Μαΐου - Σταδιακή έναρξη της οικονομικής ζωής - "Καραδοκούν δυσκολίες στην υγεία και την οικονομία"

Ευχαριστώντας τους Έλληνες που έκαναν "την πατρίδα μας παράδειγμα σε όλο τον κόσμο" αλλά και εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε αυτό που εδώ και καιρό πια συζητιέται εκτενώς.

«Εδώ και μήνες η πατρίδα μας δίνει μια μάχη με έναν αόρατο και ύπουλο εχθρό» είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας το τηλεοπτικό του μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσους κατέβαλλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια, πειθαρχώντας στα μέτρα αλλά και αγωνιζόμενοι καθημερινά. Ανακοίνωσε ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας ώστε να γίνονται πολύ περισσότερα τεστ για τον κορωνοϊό.

"Εδώ και μέρες τα νέα κρούσματα έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Πιο σημαντική είναι η μείωση των ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία, όμως και ο αριθμός των διασωληνωμένων" και "είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων" είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ CRETALIVE.GR

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.