Μητσοτάκης για οπαδική βία: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»

13:07 | 17/12/2023

Στο καθιερωμένο μήνυμά του στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο κομμάτι της αθλητικής βίας τονίζοντας ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για την οπαδική βία:

"Την προηγούμενη Κυριακή σας είχα πει ότι θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, και έτσι κι έγινε. H δέσμη των πρόσθετων δράσεων που ανακοινώσαμε στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος.

Στοχεύουν στο να απαλλάξουμε τον ελληνικό αθλητισμό από αυτή τη γάγγραινα, από τη δολοφονική συμπεριφορά εγκληματικών οργανώσεων και τη θλιβερή ανοχή μιας ελάχιστης οπαδικής μειοψηφίας.

Ορισμένοι από όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές -ειδικά όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας- ίσως αμφιβάλλετε. Θέλω να ξέρετε ότι κατανοώ τον θυμό και τη δυσπιστία σας.

Αλλά θέλω και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολο κι αν φαίνεται το εγχείρημα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μπει τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο χιλιάδες φίλαθλοι να πληρώνουν την εγκληματική συμπεριφορά νοσηρών μειοψηφιών που άλλοτε στοχοποιούν πολίτες και άλλοτε αστυνομικούς.

Αποδίδουμε πολύ μεγάλη έμφαση στον ρόλο της Δικαιοσύνης και στην ποινική αναβάθμιση της έρευνας για όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας και διαφθοράς με σκοπό την αναζήτηση φυσικών και ηθικών αυτουργών όλων των εγκλημάτων που έχουν τελεστεί και την αναζήτηση ύπαρξης τυχόν εγκληματικών οργανώσεων στον χώρο αυτό. Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.