Μητσοτάκης: «Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουν με ταχύτητα οι μεταρρυθμίσεις»

21:38 | 25/06/2023

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΝΔ και νικητής των εκλογών, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για ισχυρή εντολή από τους πολίτες, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για τις εκλογές, ενώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αποτυπώνουν μία σαρωτική νίκη της παράταξής του, που φαίνεται να εξασφαλίζει 158 έδρες στη Βουλή.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι πολίτες δεν έδωσαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας, αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισαν οριστικά έναν τραυματικό κύκλο ψέματος και τοξικότητας που κράτησαν πίσω την χώρα. Εδραιώνοντας έτσι την εποχή της αληθινής προόδου. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα.

Ευχαριστώ και ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη τους. Αυτή η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες τους. Νιώθω τώρα και εγώ βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις.

Θα παραμείνω πιστός στο εθνικό καθήκον, με σχέδιο, χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά. Θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Οι στόχοι είναι ψηλοί. Σε μία δεύτερη θητεία μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα , με καλύτερη, δημόσια δωρεάν υγεία, ισχυρή πατρίδα στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης. Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία για να τα κάνουμε όλα αυτά πράξη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.