Μια αγκαλιά για τον Βασίλη...

SMS
11:19 | 17/09/2018

Συγκινητικές στιγμές το βράδυ της Κυριακής στα ''Δύο Αοράκια'', με τον αρχηγό του ΟΦΗ, Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου να δίνει το τρόπαιο του νικητή στη μητέρα του Βασίλη Παδουβά, έπειτα από φινάλε του τουρνουά που έγινε για 6η χρονιά προς τιμήν του

To βράδυ της Κυριακής, ολοκληρώθηκε στα ''Δύο Αοράκια'', το 6ο τουρνουά Βασίλης Παδουβάς. Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής σε ένα τουρνουά τεσσάρων ομάδων (Εργοτέλης - Δειλινό - Πεδιάδα), όπου όλες τους τίμησαν τον Βασίλη. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη επικράτησε του Δειλινού με 64-50, όμως αυτό έχει την λιγότερη σημασία.

Η συγκινητική στιγμή του τελικού ήταν όταν, ο αρχηγός του ΟΦΗ, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, που συνδεόταν με πολύ στενή φιλία με τον Βασίλη, παρέδωσε στους γονείς του το τρόπαιο του νικητή. Θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2010, ο Βασίλης Παδουβάς έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακά προβλήματα, μόλις στα 29 του χρόνια.

Μετά το τέλος του τελικού, το μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ, Γιώργος Τζωρακολευθεράκη, παρέδωσε στους γονείς του Βασίλη, Γιώργο και Μαρία τιμητική πλακέτα (ακολουθεί φωτογραφία).

299140.jpg#asset:38474

Ο Γιώργος Τζωρακολευθεράκης μαζί με τους γονείς του Βασίλη Παδουβά

φωτογραφίες: image services

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.