Μια αγκαλιά όλο νόημα…

15:22 | 09/03/2018

Με τον αγώνα να είναι στις καθυστερήσεις και την αγωνία στο κατακόρυφο, ήρθε το γκολ του Κάιπερς που έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη επί της Παναχαϊκής, για να ακολουθήσει το ξέσπασμα χαράς από όλους στην κρητική ομάδα.

Άπαντες στον πάγκο του Εργοτέλη έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας το γκολ του Βέλγου, με τον ίδιο να τρέχει προς τον λογιστή της ΠΑΕ Σάκη Μποβολέτη και να πέφτει στην αγκαλιά του.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν, καθώς ο κ. Μποβολέτης μαζί με τον Μανόλη Σεβαστάκη και φυσικά τον Γιώργο Τουτζάρη είναι οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους ποδοσφαιριστές να αναγνωρίζουν τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που τους δίνουν, όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά κυρίως στα δύσκολα…

Χαλαροί και με τους παλμούς να έχουν πέσει, μετά τον αγώνα οι Μποβολέτης και Κάιπερς συναντήθηκαν εκ νέου στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρητίου κατά την αποχώρηση του επιθετικού.

Στη θέα της περιβολής του ποδοσφαιριστή με… κοντομάνικο ο λογιστής της ΠΑΕ με περιπαικτική διάθεση τον ρώτησε πως και δεν κρυώνει, για να πάρει την… αφοπλιστική απάντηση: «Τι να κρυώνω; Βέλγος είμαι»…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.