«Μια ακόμα σημαντική νίκη»

18:13 | 03/03/2018

Στην ουσία και τη σημασία που έχει για την ομάδα του η νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, αλλά και το πώς αυτή ήρθε, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε χαρακτηριστικά: «Ακόμη μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που περιμέναμε να παίξει αμυντικά και με αργό ρυθμό. Μπήκαμε καλά στο ματς και το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. 

Ήταν δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου μας, βγάλαμε όμως πάλι τελικές και το τελικό σκορ μας αδικεί. Έχω πει και εδώ και σους παίκτες μου πως κανένας δεν θα μας χαριστεί και πως όλοι θα προσπαθήσουν να μας πάρουν κάτι. 

Μένει μια ημέρα για να χαρούμε και στη συνέχεια να ετοιμαστούμε, γιατί έχουμε σύντομα τα επόμενα ματς. Την παρούσα στιγμή κοιτάμε μόνο το αμέσως επόμενο σε ένα κακό γήπεδο όπως περιμένουμε πως θα είναι. Θα πρέπει να δουλέψουμε όμως και βάσει του πλάνου μας να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Ερωτηθείς αν η ομάδα του παρουσιάζει σημάδια κούρασης, ήταν απόλυτος: «Εγώ είδα ότι μέχρι το 90’ προσπαθούσαμε να βάλουμε γκολ, είχαμε φάσεις και συνεργασίες».

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργος Βαζάκας, είπε από την πλευρά του: «Ο ΟΦΗ μαζί με τον Άρη είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Είναι σοβαρή ομάδα με βάθος και βαριά φανέλα που πέρασε τα προβλήματά της και θα παλέψει με την Παναχαϊκή για τη 2η θέση. 

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα μέσα στο Γεντί Κουλέ και έχεις τέτοια ψυχή και αντίδραση, δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε δυο τελικές και ένα γκολ, εμείς άλλες δύο, σαν φάσεις το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο απλά ο ΟΦΗ είχε την κατοχή. 

Στο ημίχρονο είχα πει στα παιδιά να συνεχίσουν έτσι και στην επανάληψη. Ο ΟΦΗ είχε υπεροχή, σε εμάς βγήκε η κούραση, ενώ είχαμε τη φάση για το 1-1 με το δοκάρι. Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά εμείς είχαμε πάθος και τσαμπουκά. Έχουμε νέα παιδιά με μέλλον και τους έδωσα συγχαρητήρια. 

Για εμάς αυτό το ματς πέρασε και έρχεται ένα άλλο που είναι τελικός ο αγώνας στο Αίγιο. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο του». 

ΒΑΖΑΚΑΣ ΧΕΡΙΑ

Για το ποια είναι η εκτίμησή του για τη μάχη της παραμονής, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Το όριο πιστεύω θα είναι 38 με 39 βαθμούς. Θα δώσουν μεγάλη μάχη οι ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη, αλλά και από άλλες που είναι επάνω, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία. Εμείς ψάχνουμε τρεις νίκες και πιστεύω θα τις κάνουμε στην έδρα μας».

Από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου έδωσε το παρών ο Ανέστης Νάστος, οι δηλώσεις του οποίου προκάλεσαν αίσθηση. Ο αρχηγός της κρητικής ομάδας, φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε του τελευταίο χρονικό διάστημα από όλους στην ομάδα: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα. Στη διοίκηση, τον προπονητή, τους συνεργάτες του, αλλά και τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη που είχα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δικαιώνομαι για κάποιους ανθρώπους που τους έχω μέσα μου και είμαι υπερήφανος για αυτό. Η λέξη κλειδί είναι οικογένεια. Πλέον έχω μια και εδώ. Το οικογενειακό κλίμα έχει περάσει πολύ μέσα στην ομάδα και είναι το κλειδί να πετύχει τους στόχους της».

Αναφορικά με τον αγώνα, τόνισε: «Για το ματς έχει σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Προσπαθούσαμε μέχρι και το τέλος για ένα ακόμα γκολ, αν βάζαμε το πέναλτι θα είχαμε και άλλα γκολ. Τώρα πάμε την Τετάρτη για ένα ακόμα ματς όπου θέλουμε τη νίκη και την ουσία που είναι το σημαντικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Καρδίτσας δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Σταματάκης: «Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι όπως μας είχε πει ο προπονητής μας, κλείσαμε τους χώρους και αναγκάσαμε τον ΟΦΗ να παίξει με μεγάλες μπαλιές. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Ακούστε τις δηλώσεις των προπονητών και των παικτών, όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από το capitano.gr: 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.