Μια ανάρτηση μάθημα - ζωής!

SMS
18:15 | 16/12/2019

Το ξεχωριστό μήνυμα της Κατερίνας Βάνδουλα, μία κατάθεση ψυχής που αξίζει να διαβάσεις.

Η Κατερίνα Βάνδουλα είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες, στο χώρο του αθλητισμού στην πόλη του Ηρακλείου. Είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο σύλλογο του Ηρακλείου ''ΠΑ.ΛΕ.ΥΕ'', ασχολείται ενεργά με αθλητικές εκδηλώσεις, σύζυγος του προπονητή πάλης Παράσχου Δεσκουλίδη.

Η ίδια ''γλίστρησε'' από τον θάνατο πριν 25 χρόνια έπειτα από τροχαίο, παρά το γεγονός ότι ζει με την αναπηρία, παραμένει αισιοδοξεί και με πρόσφατη ανάρτηση της, με αφορμή μια νεότερη μικροεπέμβαση της, στέλνει το μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, μήνυμα που αποτελεί μάθημα - ζωής για αρκετούς συνανθρώπους μας.

Η ανάρτηση της:

''Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα μία μικροεπέμβαση στο κεφάλι, στο ΠΑΓΝΗ. Δεν ήταν κάτι σοβαρό (ελπίζω να μην με διαψεύσει η βιοψία), μία κύστη μου αφαίρεσαν από την άνω γνάθο.

Το μισό μου κεφάλι έχει πρηστεί, έχει μελανιάσει λίγο το πρόσωπό μου και φυσικά πονάω.
Μέσα λοιπόν σ' όλη αυτή την ταλαιπωρία και σ' αυτούς τους πόνους, που δόξα τω Θεώ υποχωρούν λίγο-λίγο, μπορώ να σας καταθέσω πως νιώθω τυχερή κι ευλογημένη. Ξέρω πως ξαφνιάζεστε μ' αυτό που λέω/γράφω όσοι γνωρίζετε την πορεία της ζωής μου ...

Όμως αν σκεφτεί κανείς πως 25 χρόνια πριν, στο ίδιο νοσοκομείο, όλοι πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρω και δεν θα μπορέσω να κρατηθώ στην ζωή κι απεγνωσμένα οι γιατροί μου άνοιξαν δύο φορές το κεφάλι και εκτός των άλλων που έπραξαν, τοποθέτησαν βίδες και λάμες στο κρανίο μου, χώρια τα χειρουργεία στην σπονδυλική στήλη που έγιναν στην Πάτρα και στην Νέα Υόρκη, εγώ είμαι εν τέλει εδώ. Υπάρχω και μάλιστα έχοντας αποκτήσει τις δύο λατρεμένες μου κόρες που μου δίνουν δύναμη σε κάθε δυσκολία.

Μ' αυτήν την λογική και μ΄αυτόν τον τρόπο σκέψης είμαι τυχερή και νιώθω ευλογημένη, αγαπημένοι μου φίλοι και συγγενείς.Κι αυτό προτείνω και σ' εσάς. Να σκέφτεστε όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξα. Να μην σας παίρνει από κάτω η όποια δυσκολία σας τυχαίνει. Και την δύναμη που αντλείτε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να τους την επιστρέφετε απλόχερα, δίχως μιζέρια.

Εύχομαι καλές γιορτές! Υγεία, δύναμη και πίστη σε όλους κι ένα παραπάνω σε εκείνους που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου...''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.