Μια... ανάσα από τους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ!

00:02 | 23/08/2018

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Βίντι

Η ΑΕΚ με σπουδαία εμφάνιση για περίπου 70 λεπτά, επικράτησε στην Ουγγαρία της Βίντι με 2-1 και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Ο Κλωναρίδης στο 34′ άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο της Ενωσης στη Βουδαπέστη, με τον Μπακασέτα στο 49’ να βάζει τις βάσεις για τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση στα… αστέρια! 

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες, στο 23' ο Χούστσι αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, στο 53' ο Μπακασέτας, αμφότεροι με απ ευθείας κόκκινη κάρτα.

  • Έσπασε το ρεκόρ


Η ΑΕΚ στην Ουγγαρία έκανε... χρυσό 13άρι, καταρρίπτοντας το δικό της αήττητο ρεκόρ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια!Ήταν στις 2/8 2017. Η ΑΕΚ έχασε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποχαιρέτισε το περσινό Champions League στον τρίτο προκριματικό. Φέτος, έναν χρόνο και είκοσι μέρες μετά, όχι απλά κλείδωσε τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την μεγάλη νίκη μέσα στη Βουδαπέστη, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της μετρά 13 σερί ματς στην Ευρώπη χωρίς ήττα! 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσικ, Πάουλο Βινίσιους, Φιόλα, Λάζοβιτς, Χάντζιτς, Χούστι, Κόβατς, Νεγκό, Νικόλοφ (54’ Σέποβιτς), Στοπίρα, Γιουχάζ.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66’ Άλεφ), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (82’Λόπες), Μάνταλος, Λιβάγια (86' Πόνσε).

πληροφορίες: gazzetta

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.