Μία βραδιά γεμάτη Εργοτέλη!

11:52 | 27/09/2021

Η γιορτή έδωσε το έναυσμα για την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» η ημερίδα του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, η οποία αποτέλεσε την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν τρεις σημαντικές προσωπικότητες του συλλόγου, οι κ.κ. Μανόλης Πολυχρονάκης, Δημήτρης Σπανουδάκης και Νίκος Παχιαδάκης, όπως και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ακαδημίας Ζήσης Νιόπλιας, ο οποίος πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Στειακάκης μίλησε για τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο χρόνια τώρα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Καλπακίδης παρουσίασε την οργάνωση, φιλοσοφία και λειτουργία των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας, ενώ ο ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος και επίσημος συνεργάτης των σχολών προπονητικής της ΕΠΟ Αχιλλέας Υφαντίδης ανέλυσε το άκρως ενδιαφέρον θέμα «προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή.

Παράλληλα έγινε από τον συντονιστή των αγωνιστικών ομάδων Γιώργο Βλατά παρουσίαση των ομάδων του Συλλόγου που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ (Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Κανάρια, Μαρτινέγκο), όπως και από την Γιάννα Δούκα για τις Γυναικείες ομάδες του, τον Λευτέρη Κορνάρο για την ομάδα Κ19 και τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη για το τμήμα μπάσκετ.

εργοφωτοεκδη1.jpg#asset:341801εργοφωτοεκδη3.jpg#asset:341803εργοφωτοεκδη2.jpg#asset:341802εργοφωτοεκδη4.jpg#asset:341804


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.