Μια δυναμική υποψηφιότητα από το Ηράκλειο

09:00 | 24/03/2021

H Αλεξία Μαρίνη είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΕ με τον συνδυασμό του Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικές υποψηφιότητες στις εκλογές που έρχονται. Η πρόεδρος της κολυμβητικής ομάδας του Ηρακλείου ''Ηράκλειο 91'', Αλεξία Μαρίνη, αποτελεί την μοναδική γυναίκα υποψήφια από την Κρήτη, στις εκλογές της ΕΟΕ.

Η Μαρίνη είναι υποψήφια σαν αναπληρωτής εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τον συνδυασμό «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» του Κυριάκου Γιαννόπουλου, όπου επίσης υπάρχουν και ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Νίκος Ξυλούρης αλλά και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της:

Η κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», με ηγέτη τον Ολυμπιονίκη Κυριάκο Γιαννόπουλο ήταν η πρώτη που παρουσίασε Στρατηγικό σχέδιο, Πρόγραμμα και Χρονοδιάγραμμα δράσης. Αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες των σωματείων της επικράτειας για την επόμενη μέρα ενώ στις τάξεις της συμπεριλαμβάνονται παράγοντες με σημαντική προσφορά και μακρά θητεία στα σωματεία προέλευσης των.

Η ομάδα της κίνησης «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» απαρτίζεται, για πρώτη φορά στην Ιστορία του Υγρού στίβου στην Ελλάδα, από 17 μέλη Διοικητικών Συμβουλίων εκ των οποίων 10 Πρόεδροι και 4 Αντιπρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων, που εκπροσωπούν 8 Περιφέρειες της Ελληνικής επικράτειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τα υποψήφια μέλη δεν έχει θητεύσει σε προηγούμενα ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.Η κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» θεωρεί τιμή της να προτείνει για τακτικό εκπρόσωπο της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το μέλος του ΝΟ Κορίνθου και Ολυμπιονίκη στην κολύμβηση Νίκο Ξυλούρη ενώ για τη θέση αναπληρωτή, την Πρόεδρο του Ηρακλείου 91, Αλεξάνδρα Μαρίνη Δραμιτινού.
Όλοι μαζί με «ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ» θα εργαστούμε από τη βάση μέχρι την κορυφή για το καλό όλων των αθλημάτων του Υγρού Στίβου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.