Μια «γλυκιά», μα και… αυστηρή τιμωρία

19:02 | 01/06/2018

Αυτή την περίοδο το κλίμα είναι… εορταστικό στον Ηρόδοτο και φυσικά δε χρειάζεται κάποιος να διαθέτει… μαντικές ικανότητες για να το προβλέψει.

Η άνοδος ήρθε και οι… κόποι μιας χρονιάς δικαιώθηκαν. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ έστειλε στη Football League το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, αφού για τη διακοπή του αγώνα στην Αμαλιάδα κρίθηκε, όπως αναμενόταν, υπαίτιος ο Αστέρας.

Ασκεί έφεση…

Η Ομοσπονδία, πάντως, επέβαλλε μια «βαριά» ποινή στον Μανώλη Παπαματθαιάκη και το συνεργάτη του, Ανδρέα Ξυδάκη. Μια τιμωρία «γλυκιά», καθώς η ομάδα πέτυχε τελικά το στόχο της, αλλά σχεδόν… εξοντωτική. Τους επέβαλλε, έτσι, ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για  6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ, με την ποινή να τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη (31/05). Αυτό σημαίνει πως λήγει στα τέλη Νοεμβρίου!

Οι «κυανόλευκοι», πάντως, αναμένεται να καταθέσουν έφεση μέσα στις επόμενες ημέρες για να μειωθεί και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν. Οι άνθρωποι του Ηροδότου συνάντησαν συνθήκες… ζούγκλας σ’ αυτό το παιχνίδι και τονίζουν πως δεν είναι δυνατόν να βγουν και κατηγορούμενοι για τα έκτροπα, για τα οποία, όπως υποστηρίζουν, δε φέρουν καμία ευθύνη.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.