Μια κρητικοπούλα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου

SMS
09:57 | 11/01/2021

Η Βεατρίκη Σαρρή ανακοινώθηκε από την Μπέρμιγχαμ, ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της FA Women’s Super League, πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου γυναικών.

Είναι επίσημο. Μια Ελληνίδα θα αγωνιστεί στην γυναικεία Premier League. Ένα κορίτσι από την Κρήτη κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη απέναντι σε παίκτριες σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η 23χρονη επιθετικός έπειτα από δύο σεζόν στην Championship (2η κατηγορία), όπου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άγγιξε την άνοδο, ''ανέβηκε'' στην Πρεμιερ, τα προηγούμενα 24ωρα ανακοινώθηκε από την Μπέρμιγχαμ.

Η καριέρα της Σαρρή στην Αγγλία είχε ξεκινήσει από τη Φάιλντ, ομάδα χαμηλότερων κατηγοριών ενώ στην Ελλάδα προτού κάνει το μεγάλο άλμα, το όνομά της συνδυάστηκε με την δική της πόλη, τα Χανιά, όπου έκανε πράγματα και θαύματα και έδειξε γρήγορα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει το ταλέντο της.

«Είμαι ενθουσιασμένη, που υπέγραψα στις «Μπλε». Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στην προπονήτρια, που έδειξαν τέτοια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μου έχουν δώσει μία τεράστια ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα», είπε στα πρώτα της λόγια μετά τη σπουδαία μεταγραφή της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.