Μια μεγάλη έκπληξη «έρχεται» στο Λίντο!

SMS

Τα έργα αναβάθμισης που συνεχίζονται, τα ηχεία στην οροφή και η έκπληξη που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι

Η πραγματικότητα είναι ότι τους τελευταίους μήνες έχουν εξασφαλιστεί αρκετοί οικονομικοί πόροι μέσω της ΓΓΑ, έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προς τα μπρος, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ, στο Ηράκλειο. Το Στάδιο Ελευθερίας έχει μεταμορφωθεί, παρεμβάσεις έχουν γίνει και στο κολυμβητήριο του Λίντο ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα, στο ιστορικό κλειστό έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται αρκετές αλλαγές, με αφορμή και το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα απαγορεύονται οι προπονήσεις.

Αρχικά, το θέμα με την μόνωση του κλειστό στο Λίντο δείχνει να έχει λυθεί μετά από καιρό, το παρκέ άλλαξε ενώ τα αποδυτήρια ανακαινίστηκαν πλήρως. Επίσης, οι μπασκέτες και τα χρονόμετρα βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής, θυμίζουμε ότι από τον Οκτώβριο υπάρχουν και νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες.

Η αλήθεια είναι ότι το Λίντο δεν μπορεί να ''αντέξει'' και πάρα πολλές παρεμβάσεις λόγω παλαιότητας. Όμως, δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί η προσπάθεια από όλους τους υπεύθυνους να βελτιώσουν τις συνθήκες όπου κάνουν προπόνηση σωματεία μπάσκετ, βόλει και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, και η τελευταία ανάρτηση - γρίφος της διοικούσας Επιτροπής Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, στην οποία μάλιστα υπάρχουν κάποιες σκαλωσιές. Όπως αποκαλύψαμε στην εκπομπή ''Sold Out'' του Liveltaks της Παρασκευής, αναμένεται να τοποθετηθούν ηχεία στην οροφή του γηπέδου.

Μάλιστα, από ότι μαθαίνω τα παραπάνω δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακά όσο αυτό που θα ανακοινωθεί σε περίπου 20 ημέρες, και από την διοίκηση του ΕΑΚΗ το κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό. ''Θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, πραγματικά εντυπωσιακό'' λένε όσοι γνωρίζουν την νέα έκπληξη της διοίκησης. Στην αναμονή λοιπόν...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.