Το τέλος μίας εποχής...

21:10 | 28/05/2019

Μπορεί να μη συνεχίζουν στον ΟΦΗ, όμως η προσφορά των «7», που αποχώρησαν είναι σημαντική.

Η ηρακλειώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Πατρίκ Βουό, Δημήτρης Κομεσίδης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Παύλος Κυριακίδης, Τάσος Παπάζογλου και Μανώλης Παπαστεριανός αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο.

Οι ιθύνοντες του Ομίλου έκριναν πως δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στα πλάνα για τη νέα σεζόν και δεν έγινε κίνηση για ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους.

Οι εφτά ποδοσφαιριστές, πάντως, που έφυγαν και είναι πλέον ελεύθεροι για να διαπραγματευτούν με ομάδα της αρεσκείας τους, πρόσφεραν ουσιαστικά στους «ασπρόμαυρους» για την επίτευξη των στόχων τους.

Αυτή η… μαζική ανακοίνωση ενδεχομένως και να μην ταιριάζει, μάλιστα, στα όσα έδωσαν. Σημασία, ωστόσο, έχει πως άπαντες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν όταν πάταγαν το χορτάρι.

Όλοι, εξάλλου, πλην του Παπάζογλου, ήταν πρωταγωνιστές στην άνοδο της ομάδας από τη Football League. Έβαλαν… πλάτη σε δύσκολους καιρούς, δε «λύγισαν» από τα οικονομικά προβλήματα, εμφάνισαν επαγγελματισμό και συνέπεια και είχαν σίγουρα το δικό τους μερίδιο στην περυσινή επιτυχία.

Ακόμη και ο Παπάζογλου, που δεν… ένιωσε ποτέ βασικός την τρέχουσα περίοδο, στα μπαράζ απέναντι στον Πλατανιά παρουσίασε θετικό «πρόσωπο» και βοήθησε αρκετά το σύνολο του Βέρα για να σωθεί. Μπορεί οι «7» να μην έχουν θέση στην… επόμενη μέρα του ΟΦΗ, αλλά είναι δεδομένο πως προσφορά τους εκτιμάται από τον Όμιλο. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς, στην ομιλία του στους παίκτες κατά τη διάρκεια της τελευταίας φετινής τους συνάντησης, είχε πει πως ακόμη κι εκείνοι που δε συνεχίσουν, θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

«Έδεσε» Γιαννούλη ο ΟΦΗ

Παρελθόν εφτά από τον ΟΦΗ!

«Χτίζουν» τον νέο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.