Μια όμορφη «κιτρινόμαυρη» βραδιά με άρωμα γυναίκας

18:46 | 04/02/2020

Οι γυναικείες ομάδες του Εργοτέλη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Σε μια όμορφη βραδιά με «κιτρινόμαυρο» χρώμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν σημαντικές προσωπικότητες του συλλόγου και όχι μόνο.

Η σχετική ενημέρωση: «Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση οι Γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ έκοψαν την πίτα τους, τιμώντας παράλληλα σημαντικές προσωπικότητες του Συλλόγου και όχι μόνο, ενώ διασκέδασαν και με το ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς, οι κ.κ. Μανώλης Σεβαστάκης και Γιώργος Τουτζάρης εκ μέρους της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιώργος Τουτζάρης, τα μέλη της ΕΠΣΗ Θεόφιλος Ασλάνης και Βαγγέλης Παπαγγελής, καθώς και τα μέλη του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Ξεχωριστές και ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές των βραβεύσεων, όπου τιμήθηκαν η εμβληματική μορφή του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Δέσποινα Σκαλοχωρίτη, αντιστασιακή, πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, για την προσφορά της στο Σωματείο, στο Ηράκλειο και στο γυναικείο κίνημα γενικότερα, ο επίτιμος πρόεδρος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Γιώργος Σουλτάτος και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Γυναικών Βαγγέλης Κουτσάκης, για την προσφορά τους στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Επίσης βραβεύτηκαν οι τρεις εν ενεργεία διεθνείς παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Στέλλα Κωτσάκι, Ιωάννα Παχάκη και Ελευθερία Δρακογιαννάκη, καθώς και τέσσερις ποδοσφαιρίστριες οι οποίες συνδύασαν την περσινή χρονιά αθλητικές και μαθητικές υποχρεώσεις, προπονήσεις και πανελλήνιες μαζί, η Γιώτα Χαριτάκη, η Σοφία Ηλιάδη, η Κωνσταντίνα Τζανάκη και η Έρια Δρακογιαννάκη.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και του Aστέρα Ρεθύμνου να παραστούν και να τιμηθούν και αυτές για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά στη μνήμη της Σταυρούλας Βάβουλα και για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, κάτι που θα γίνει στο εγγύς μέλλον.

Τυχερή στην κοπή πίτας ήταν η Κωνσταντίνα Σταυρουλάκη, η οποία κέρδισε ένα ρολόι χειρός, ενώ το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε επιμελήθηκαν ο γνωστός λυράρης και προπονητής του Μαρτινέγκο Αντώνης Φραγκάκης και ο Γιώργος Δρακογιαννάκη, λυράρης και πατέρας παίκτριας της ομάδας.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Γυναικείας Ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ ευχαριστούν δημόσια τους γονείς και τους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν με προσωπική βοήθεια ή και με τα δώρα τους την εκδήλωση».

qope1.jpg#asset:172937qope2.jpg#asset:172938qope3.jpg#asset:172939qope4.jpg#asset:172940

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.