Μια πόλη, μια ομάδα, ένα... όνομα

SMS
11:40 | 07/02/2019

Έπειτα από την συνένωση, ήρθε και η αλλαγή ονόματος

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τον περίμεναν χρόνια. Από τότε που Κισσαμικός και ΑΟΧ ''έτρεχαν'' σε ξεχωριστούς δρόμους, δεν ήταν λίγες οι φωνές στα Χανιά, για μια ομάδα. Το project με τις δύο ομάδες δεν προχώρησε και έτσι, η πρώτη ιστορική απόφαση για τις δύο ομάδες ήρθε το καλοκαίρι του 2017. Κισσαμικός και ΑΟΧ έγιναν ένα, με το όνομα της ομάδας να αλλάζει σε ΑΟΧ - Κισσαμικός, μια μεταβατική λύση η οποία εξυπηρετούσε τη δεδομένη στιγμή και τα δύο σωματεία. 

Ενάμιση χρόνο αργότερα, ο ΑΟΧ - Κισσαμικός αλλάζει ξανά. Αυτή τη φορά η αλλαγή γίνεται στο όνομα. Χθες, (06/02) σε συνέντευξη τύπου, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, ανακοίνωσε την απόφαση να μετονομαστεί η Χανιώτικη ομάδα σε ''Χανιά'', από την νέα αγωνιστική περίοδο.

''Από τη νέα σεζόν, γιατί μεσούσης της περιόδου δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, το όνομα της ομάδας μας θα είναι Χανιά, ΠΑΕ Χανιά. Το ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός έγραψε τη δική του ιστορία και τώρα έφτασε η ώρα το όνομα «Χανιά» να γράψει τη δική του πορεία.'' ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ο Αντώνη Ροκάκη.

Έτσι,  από τη σεζόν 2019-2020, τα Χανιά δεν θα εκπροσωπούνται μόνο από μια ποδοσφαιρική ομάδα στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίας αλλά και από ένα, ενιαίο όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και το όνομα αυτής... ΠΑΕ Χανιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.