Μία σεζόν που απαιτεί μεγάλη προσοχή

SMS
09:00 | 06/07/2024

Η αυστηροποίηση των μέτρων και ο μεγάλος κίνδυνος για το «Γεντί Κουλέ» κάνουν επιτακτική την ανάγκη προσοχής όλων.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΠΑΕ ΟΦΗ μετά τις εξελίξεις με το «Γεντί Κουλέ» και τον κίνδυνο που προέκυψε με την άδεια του γηπέδου.

Όπως διαβάσατε, οι αρμόδιοι φορείς δεν έδιναν άδεια στην ΠΑΕ για χρήση της φυσικής της έδρας αν πρώτα δεν γίνονταν κάποια απαιτούμενα ώστε να μην επαναληφθούν περσινά μεμονωμένα περιστατικά. Τελικά το «Θ. Βαρδινογιάννης» εξασφάλισε την αδειοδότηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το πρόβλημα λύθηκε. Ο ΟΦΗ έχει μπει στο «στόχαστρο» και είναι ξεκάθαρο πως αν ξανασυμβούν τα περσινά, τότε οι συνέπειες θα είναι μεγάλες για την ομάδα και την έδρα της. Για να το πούμε στην καθομιλουμένη, τον «έχουν στην μπούκα» και ιδιαίτερα στα ντέρμπι χρειάζεται τεράστια προσοχή!

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η Κρητική ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να κάνει ό, τι χρειαστεί, ώστε να μην επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα και να στερήσει από τη μεγάλη μερίδα του κόσμου να παρακολουθεί τους αγώνες.

Ο ΟΦΗ «φλέρταρε» επικίνδυνα με την... εξορία αφού στην Κρήτη δεν υπάρχει άλλο γήπεδο πλην του «Γεντί Κουλέ» που έχει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται μετά τα νέα μέτρα. Η νέα χρονιά, λοιπόν, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από όλους για να μην υπάρξουν οδυνηρές συνέπειες με δεδομένο ότι η ΔΕΑΒ... καραδοκεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.