Μία… Σπυριδάκη στη διοίκηση του ΟΑΚΑ

19:47 | 16/09/2019

Ο Λευτέρης Αυγενάκης όρισε με απόφασή του τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Χρέη προέδρου αναλαμβάνει η δικηγόρος Μαρία Σπυριδάκη. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Είναι Δικηγόρος στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από το 2007, ενώ έχει διατελέσει ειδική επιστημονική συνεργάτης – νομική Σύμβουλος στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αccredited Parliamentary Assistant στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, νομική σύμβουλος σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και ενώσεις (ΕΣΥΔ ΑΕ, ΕΛΟΕΝ, ΕΣΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ), μέλος της νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Έχει επίσης διατελέσει μέλος Δ.Σ. στην Logistics OLPS.A. και στον Οίκο Ναύτου.

Όπως, χαρακτηριστικά, δήλωσε ο υφυπουργός το νέο δ.σ. και τα επιτελικά στελέχη «σηματοδοτούν τη βούληση του Υφυπουργείου, αλλά και της κυβέρνησης, για μία νέα εποχή στη διαχείριση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Μια εποχή εξωστρέφειας και βελτιωμένης διαχείρισης, που θα καταστήσει το ΟΑΚΑ ένα κόμβο αθλητισμού και πολιτισμού, όχι μόνο για το λεκανοπέδιο, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα».

Το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μαρία Σπυριδάκη

Συντονίστρια Γενική Διευθύντρια: Εριφύλη Γαλλή

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής: Αλέξανδρος Κανδύλης

Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Δετοράκης

Γραμματέας: Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου

Μέλη: Νικόλαος Αδαμόπουλος, Γεώργιος Αλικάκος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Γεώργιος Κάτσινας, Ορέστης Παπαδημάτος, Μιχαήλ Φυσεντζίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.