Mια τρελή, τρελή ανατροπή!

07:56 | 03/12/2019

Η Κάλιαρι παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με διαφορά 2 τερμάτων επικράτησε της Σαμπντόρια με 4-3 στη Σαρδηνία, στην καταληκτική συνάντηση της 14ης αγωνιστικής.

Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική στην Ιταλία. Εκπληκτικό παιχνίδι στη Σαρδηνία, κάτι το οποίο δεν διαφαίνονται από το ''χαμηλών τόνων'' 0-1 της Σαμπντόρια στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ροντέο με εκπληκτικό φινάλε.

Η ομάδα του Ρολάντο Μαράν βρέθηκε στο 0-2 (38΄ πεν. Κουαλιαρέλα, 58΄ Ραμίρες), μείωσε στο 69΄ με τον Ναϊνγολάν, ο Κουαλιαρέλα έκανε το 1-3 στο 70΄ και τότε ανέλαβε δράση ο Ζοάο Πέδρο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Κάλιαρι σκόραρε στο 70΄, 75΄ ενώ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσέρι με φοβερή κεφαλιά διεύρυνε το αήττητο σερί της ομάδας του που μετρά από τις 15 Σεπτεμβρίου στα 12 παιχνίδια (8 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Η Κάλιαρι ισοβαθμεί (28β.) με τη Ρόμα στην τέταρτη θέση και βρίσκεται στο γκρουπ των συλλόγων που θα δώσουν μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, εφόσον αντέξει.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.