Μια τρύπα στο νερό!

16:48 | 24/01/2021

Απογοητευτικός ο Εργοτέλης - κυρίως στο β' ημίχρονο - έχασε με 0-1 από τον Λεβαδειακό και δεν σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Παγκρήτιο

Στο ίδιο έργο θεατές, λίγες ημέρες μετά στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης έπειτα από την ήττα από τον Ιωνικό, έχασε για 2ο σερί παιχνίδι με το ίδιο σκορ (0-1) από τον Λεβαδειακό.

Όμως, η διαφορά είναι ότι στην πρεμιέρα, η ομάδα του Γιάννη ίσως να μην άξιζε αυτή την εξέλιξη, είχε ευκαιρίες και δοκάρια, κάτι που δεν είχε στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η καλή ευκαιρία του Κούατενγκ στο 6' και το σουτ του Αλεξάκη στις καθυστερήσεις, είναι οι δύο ευκαιρίες που έχει να θυμάται ο Εργοτέλης από ματς με τον Λεβαδειακό.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτό με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία. Ανώτερος ο Εργοτέλης, είχε την κατοχή, προσπαθούσε να επιτεθεί κυρίως από δεξιά, όμως ο Λεβαδειακός είχε τον τρόπο να μην απειλείται.

Δείτε το γκολ του Λεβαδειακού

Στην επανάληψη, το θέαμα έγινε χειρότερο, ο Εργοτέλης ήταν ακίνδυνος, ο Ταουσιάνης προχώρησε σε αλλαγές κυρίως στην επίθεση του όμως οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν διαδρόμους για να απειλήσουν. Σιγά - σιγά ο Λεβαδειακός ''ξεθάρεψε'' και έφτασε στο 80' να ανοίξει το σκορ με τον Πολέτο αφού ένα λεπτό πριν είχε απειλήσει με τον Τζιώρα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα (92') ο Γκέκας απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αλεξάκη, ευκαιρία που ήταν και η μοναδική των γηπεδούχων στην επανάληψη.

Σε γενικές γραμμές ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις που ο Εργοτέλης ενώ είχε την πρωτοβουλία και την υπεροχή... κατάφερε να χάσει!

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 75') Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέϊος (Appi 61'), Τσέλιος, Μπουτσάκης (Αλεξάκης 75') Kacurri, Κωστανάσιος (Bote 55') Kwateng (Conraad 55') Μανουσάκης

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Mejia, Kone (Νίκας 61'), Polleto, Perdomo, Nnomo (Τζιώρας 68'), Μαρίνος (Συμελίδης 46')

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.