Mίκαελ Σουμάχερ: Η αποκάλυψη της συζύγου του στο ντοκιμαντέρ του Netflix

SMS
22:10 | 15/09/2021

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, η Κορίνα Σουμάχερ παραδέχεται ότι κάθε μέρα ο “Σούμι” της λείπει όλο και πιο πολύ, με τη σύζυγο του να μην έχει φύγει ούτε λεπτό από διπλά του, μετά το ατύχημα στις 28 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ενώ έκανε σκι βρέθηκε εκτός της πίστας και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

«Ο Μίκαελ μου λείπει κάθε μέρα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του», δηλώνει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ.

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ – διαφορετικός, αλλά εδώ. Εξακολουθεί να μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα», προσθέτει συγκινημένη.

Η Κορίνα Σούμαχερ τόνισε ακόμα ότι όσο αγωνιζόταν ο σύζυγος της, πάντα πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν φύλακες άγγελοι.

«Πάντα τα ολοκλήρωνε τους αγώνες του με ασφάλεια. Γι’ αυτό ήμουν σίγουρη ότι είχε μερικούς φύλακες-αγγέλους που τον πρόσεχαν», τόνισε.

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στον Μίκαελ», δήλωσε ακόμα και πρόσθεσε: «ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό για ότι συνέβη. Ήταν μεγάλη ατυχία – όλη η ατυχία που θα μπορούσε ποτέ να έχει κάποιος στη ζωή του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.